Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Aribeth Sorunsalı


grifter

Öne çıkan mesajlar

Oyunu bitirmemiş veya sonunu merak eden arkadaşlar lütfen bakmasın, çıtırdan spoiler var oyunun senaryosuyla ilgili...

----------------------------------------------------------

Final Battle'da Aribeth ile karşılaşıp ilk önce bir güzel pataklıyoruz kendisini. Arada geçen diyalogta da niye blackguard olduğunu falan anlatıyor. Asıl kasış da bundan sonra başlıyor. Aribeth'i teslim olması veya şehre dönmesi için bir türlü ekna edemiyorum. Sonunda da öldürmek zorunda kalıyorum. Acaba senaryo gereği illa ölmek zorunda mı kendisi yoksa başka bir yolu var mı kendisini döndürmenin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olabilir
ben de zor ikna etmiştim ama sonunda ikna oluyo
hatta hücreye tıkıyolardı sanırım, gidip konuşabiliyosun daha sonra :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aha evet yüzüğü hep unutmuşum

tıpkı hencman questleri gibi aribeth ile de ara ara yeni diyaloglar geçiyordu, tabi eğer sen dürtüklersen, yoksa durduk yerde konuşmuyor, sonra artık hikayesinin sonlarına doğru, yani daha kötü tarafa geçmemişken bir diyalogda veriyordu o yüzüğü

[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche


[Bu mesaj BlackRose tarafından 11 Mayıs 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok Aribeth'ten yüzük falan almadım ama Morag'la yapılan son savaşa doğru Aribeth görünümlü (doğan görünümlü şahin gibin :P) başka bir hatun baya bir spell resistance'ı olan bir necklace verdi ki o da zaten baya bir sonra olan hadise. özetle gitti bizim güzel paladin yani :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

karakterin erkekse ve elfse aribeth'le 2.chapterde konşup hikayeyi geliştiriosun o da sana yuzuk mu ne verio, sonunda onunla konuşup ikna ediosun kolayca, hatta sana aşık mı ne oluyodu.
ben kadın karakterle başlayınca Aarin varya, o işte karakterime asılmıştı filan..ama aribeth hikayesini devam ettirmemişti

heralde 2.bölümde konuşmazsan zor ikna edersin, bilemiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Aribeth'i teslim almak önemli değil aslında, öldürünce 350 teslim alınca 500 xp kazanıyordun galiba. Teslim aldığında da Castle Never'daki hücreye gidiyor ve seni ne kadar sevdğinden falan bahsediyor. Ama bunu söylemesi için yüzük şart. Bir atraksiyonda olmuyor zaten.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar.

[Bu mesaj Napoleon tarafından 11 Mayıs 2004 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orda kendisini açıklıyor aslında karakter. onun mantığını da her bireyin benzerinin başka paralel düzlemde de var olabileceği gibi bir açıklamayla anlatıyor. Morlag'ın peşinden kendi boyutunu korumak için gelmiş bir knight idi doğru hatırlıyosam? bir de verdiği amulet çok işe yarıyor. spell resistance'ım tavana vurmuştu sayesinde...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bi şey daha sorucam, oyunda intelligence'ı yukseltmek için yuzuk,amulet filan gibi seylerin dısında daimi olarak arttırmak icin ne yapılabilinir?
mesela ben dungeon siege diye bir oyun oynamıştım orda spell yaptıkca intelligence yukseliyordu..
burda heralde level atlarken yukseltilebiliniyor ancak?
bilen var mı?[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

D&D kurallarına göre işliyor o
her 4 levelda bir ability arttırabiliyosun
bu diğerleri de olabilir sadece int de olabilir senin seçimin

yani 4-8-12-16-20-24-28.... diye giden levellarda int arttırabilirsin kalıcı olarak[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
evet dungeons & dragons
avaturkte OEK yani oyuncunun el kitabı var, 3rd edition olması lazım, 3.5 henüz hazırlanmadı, zaten 3rd edition kitabı işinizi büyük ölçüde görür

nwn sayesinde D&D kuralları hakkında çok şey öğrendim ben, eminim üstüne gidip bu tip kural kitabı vs edinirseniz size de faydası olacaktır, masaüstü frp için bir adım bile olabilir hatta ;)

eğer avaturk ne, nasıl alcam, internetten alışveriş edemem diyosanız istanbul'da nişantaşında gerekli şeyler'de bu kitapları bulabilirsiniz, diğer şehirlerde büyük kitabevlerinde de bulunuyodur o konuda bilgim yok[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anaa! harbi o kılıcı blackguard kullanabilio mu? benim wardı bastarda focus&spec. blackguard baktım mis gibi longsword katanalar gelio bi bastard yok güzel ben de bıraktım 3. chapterda sinir olup...ulan KUKRI bile geldi lam züper özellikli! bi bastard koymamışlar! bastard boşlancak kılıç mı allaaşkına...
Blackguardın summon ettiği undead de ayrı bi rezalet de o ayrı konu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...